Huwelijksreportages

Dromen, wensen en idee├źn staan aan de basis van een perfecte reportage. Van idee naar ideaal en niets is te gek. Daaraan werken we.

Bij het maken van een bruidsreportage vinden we het leuk om alle dingen bij jullie vast te kunnen leggen. Het bezoek aan de kapper, de laatste hand door de visagiste en de keurende blik van moeder. Dan gaat de dag lopen die voor ons eindigt na het aansnijden van de taart of de champagnetoost in de namiddag. Ik doe dat samen met mijn vrouw die ook die dag aanwezig is met belangstelling voor alle details. De jurk het pak persoonlijke aandacht wat wordt vertaald in mijn foto's. Om die reden is het op voorhand een echte reportage van jullie trouwdag.
Ik lever maatwerk en dat gaat verder dan de traditionele dingen. Bovendien fotografeer ik speels en volledig naar de wensen van het bruidspaar. Een gesprek vooraf waar je al je wensen kenbaar kunt maken hoort hier natuurlijk bij. We zijn bescheiden aanwezig die dag omdat we best beseffen dat het jullie trouwdag is. Een dag waarin we toch participeren in een van de mooiste dagen van jullie leven.

 

De prijs is 645 netto euro exclusief het album wat vaak een persoonlijke keuze is. Je krijgt voor die prijs een volledig gestileerd (door jullie of mij geleverd) album met ruim 80 bewerkte foto's. Zeker 30 in A4 en ruim veertig A5 aangevuld met minstens 4 grote posterfoto's. De DVD met alle opnamen (zo rond de 700) krijg je er natuurlijk bij. Dus nooit geen dure nabestellingen. Vele varianten zijn mogelijk. Digitaal, alleen een DVD of aangepaste reportage. We kijken niet naar tijd. Een uurtje meer of minder maakt ons niet uit en heeft geen invloed op de prijs. Fotografie is mijn hobby en die passie wil ik graag voor jullie in de etalage zetten. We werken daarom met professionele apparatuur van het merk Canon met dito objectieven. De prijs is redelijk en dat kan: omdat fotografie mijn grote passie is.

PORTFOLIO HUWELIJKSREPORTAGES